Ervaringen cliënten:

Michael Gardien, judoka bij WSC Monster werd eerste bij de regionale kampioenschappen Zuid Holland afgelopen zaterdag en dit was zijn ervaring m.b.t. zijn gevolgde wedstrijdvoorbereiding bij de stresscentrale.
“Ik heb er veel aan gehad tijdens de wedstrijden, vooral de ademhalingsoefeningen om mijn zenuwen in bedwang te houden en het opwekken van adrenaline. Ik ben bewuster bezig met de wedstrijden en ik kan mezelf tussen de partijen door terugzetten naar ontspannen en zelfvertrouwen. Ik doe de geleerde oefeningen bij elke training en wedstrijd en ook ben ik relaxter op school”

IMG_0048

 

Quint, deelnemer aan de “ippon” training en tevens judoka bij WSC Monster schreef :

“Ik ging naar stresscentrale omdat ik snel heel zenuwachtig werd. Ik verwachte van Monique en Marcel, dat ze mij gingen helpen om mijn zenuwen wat te verminderen. Na de eerste les kregen we wat oefeningen mee. Bijvoorbeeld de bodyscan en ademhalingscontrole. De tweede les was heel informatief en we kregen een speciale opdracht mee, we moesten koud douchen. In de derde les gingen we douchen om te kijken of we het wel gedaan hebben. Het heeft echt heel veel geholpen. Want ik kan nu mijn zenuwen al meer bedwingen voor de judowedstrijden.”